Kwaliteitstraining – training Interne Audit

Waarom is een kwaliteitstraining voor het uitvoeren van een interne audit zo belangrijk? Auditing laat zien of uw kwaliteitssysteem functioneert en wat er aan verbeterd kan worden. Ook bij uw toeleverancier. Het is daarom belangrijk dat een interne audit regelmatig, zorgvuldig en professioneel wordt uitgevoerd door medewerkers die daarvoor zijn opgeleid. Vanuit Care4Quality verzorg ik deze kwaliteitstrainingen. Dit is geen training die met een certificaat of diploma wordt afgesloten.

Resultaten Care4Quality kwaliteitstraining

Een auditor is verantwoordelijk voor de controle op het beheren en optimaliseren van procedures, procesbeschrijvingen, protocollen en werkinstructies. Een goede auditor heeft kennis van zaken, weet de juiste vragen te stellen, signaleert de tekortkomingen en  ziet waar de verbeterpunten liggen. Een door Care4Quality opgeleide auditor beschikt dan ook over de volgende vaardigheden en inzichten:

  • kan actief participeren in het intern auditproces van de onderneming
  • kan zorgvuldig een audit interview voorbereiden en uitvoeren
  • weet de auditresultaten te analyseren en helder te presenteren
  • kan het kwaliteitssysteem onderhouden en verbeteren
  • kan procesbeschrijvingen, protocollen en werkinstructies opstellen

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u of uw bedrijf belangstelling voor een door mij verzorgde Training Interne Audit? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.