Care4Quality – missie en visie

Maak kennis met Frederikus Kuper van Care4Quality. Kwaliteit borgen is mijn passie. Ik ben begonnen als kwaliteitscontroleur en heb dat vele jaren gedaan. De afgelopen twintig jaar is het opzetten van kwaliteitsmanagement systemen mijn specialiteit. Ik doe dat met veel enthousiasme en toewijding, want het geeft ook mij een kick als bedrijven door mijn toedoen geld kunnen besparen. Ik denk daarom graag met u mee en lever vaak meer kwaliteit dan van mij wordt verwacht.

Mijn diensten

Voor uw bedrijf kan ik de volgende activiteiten verrichten:

  • Externe kwaliteitsaudit van productieprocessen en diensten, zowel van uw bedrijf als van uw toeleveranciers oftewel: Controle of men zegt wat men doet en doet wat men zegt.
  • Op maat gesneden advies dat leidt tot een verbetering van uw kwaliteitssysteem of dat van uw toeleverancier.
  • Opzetten van een kwaliteitssysteem om te kunnen voldoen aan de ISO normen 9001 en/of 13485.
  • Trainen van uw medewerkers om zelf regelmatig een interne kwaliteitsaudit te kunnen uitvoeren.

Mijn ervaring

Als kwaliteitscontroleur en auditeur ben ik wereldwijd bij heel veel verschillende bedrijven actief geweest, waaronder de volgende branches: spuitgietbedrijven, drukkerijen, karton producenten, PVC extrusie bedrijven, glas leveranciers, transportbedrijven en diverse dienstverleners. Mijn specialiteit ligt bij bedrijven in de medische sector, met name de toeleveranciers van medische hulpmiddelen.

Benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op!